Свято Першого дзвоника

1 вересня, гамірне шкільне подвір’я. Зустрічі учнів після літніх канікул, ніжна, лагідна, турботлива пісня батьківських сердець, і посмішки педагогів початок 2015-2016 навчального року.

Діти, та й ми, дорослі, переступаємо поріг дитинства, зазираємо у юність, торкаємося зрілості.

Я знову розпочну свій ранок

Для того, щоб донести до тебе

Доброту, моя дитино,

Я ласкою тепла тебе зігрію,

Я медом знань тебе, як спрагнеш напою,

Бо доля вчительська моя єдина,

Бо більш за все тебе люблю.

Ці слова – девіз педагогічного колективу Замостянського навчального закладу. Урочиста лінійка, присвячена 1-му вересня, проходила на шкільному подвір’ї. на святі тішили своєю присутністю сільський голова А.Ю. Приймак, депутат районної ради, голова батьківського комітету П.В. Гараздюк. Поважні гості звернулися до присутніх з вітальним словом. Політ усіх думок, тепло душі і серця, звернені сьогодні до шкільної родини від директора школи Г.М. Любківської.

Найтрепетнішим моментом стала музично-хореографічна композиція «Україна – це я…» у виконанні учнів першокласників, другокласників та їхніх батьків, яку підготувала ЗДВР І.І. Остафійчук.

Вкотре переконуємося, що Україна – це найпрекрасніша нація, ми – незалежні, єдині, мужні, і віримо, що все у нас буде добре і, що ми переможемо у своєму величезному бажанні жити у вільній та демократичній державі.
/Files/images/SAM_5218.JPG/Files/images/SAM_5217.JPG/Files/images/SAM_5221.JPGвуступ 1-класників/Files/images/SAM_5240.JPGвиступ директора школи/Files/images/SAM_5242.JPGвнесення Державного прапора /Files/images/SAM_5243.JPGнаші випускники/Files/images/SAM_5277.JPGвинесення подяки батькам за допомогу у підготовці школи до нового навчального року/Files/images/SAM_5289.JPGнагороди вручав сільський голова/Files/images/SAM_5299.JPG/Files/images/SAM_5317.JPGвиступ першокласників/Files/images/SAM_5343.JPGподача Першого дзвоника












































































Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.